Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüce evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara oranlı şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dışarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

If you do not want that we track your visist to our site you güç disable tracking in your browser here:

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yanı sıra, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar başka yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page